Våra tjänster

EnElektriker.se Member of LGG

Eltjänster-Elmaterial/varor

Entreprenader

EnElektriker.se utför de flesta uppdrag inom El-Entreprenader, Högspänning-Lågspänning, energianläggningar, laddsystem fråga oss hur vi kan hjälpa er!

Elmaterial

EnElektriker.se Levererar proffsprodukter som håller vad vi lovar, fråga oss hur ni kan välja rätt material till rätt funktion med önskad design.

VAD-VARFÖR-HUR

Service-Drift & Underhåll

EnElektriker.se utför de flesta uppdrag inom Service-drift & underhåll, med vårt nya verktyg EnElektriker-Digital Eltjänst ökar vi vår service nivå till en ny dimension, fråga oss hur vi kan hjälpa er!

Vi säkerställer våra kunders intressen från ord till handling. Ansvar-Kompetens-Kontroll som håller vad vi lovar.

Double exposure of businessman working with new modern computer and lo
Opphem9_IMG_0278_edited3

Till En Ny Dimension


Verksamheten EnElektriker.se.se ingår i organisationen

Member of LGG, kvalitetssäkrade El-Installatörer samt el-montörer som har många års verifierad erfarenhet inom en mängd olika områden inom våra säkerställda tjänsteleveranser. Vår erfarenhet blir er trygghet, tydligt enkelt och funktionellt. 


Fråga oss hur vi skulle kunna vara behjälpliga i att säkerställa just ert intresse med våra tjänsteleveranser. Vi håller vad vi lovar med en transparent affärsmodell som vi vet gör skillnad.   

Vår affärsmodell skapar hållbar affärsnytta!


Member of lgg startade som ett utvecklingsprojekt 2012 med vison om att skapa en skalbar affärsmodell som skulle kunna implementeras i olika affärsverksamheter.


Under 2016 började vi prova modellen i skarpa ärenden. Efter ett antal riktningsförändringar i skarpa pilotprojekt med accepterade utfall, har vi nu ett vad vi tycker hållbart koncept. Fråga oss vi är bra på EL. 


EnElektriker.se leder strömmen, effekten blir hållbara investeringar i er fastighet.