Ansvar-Kompetens-Kontroll


EnElektriker.se håller vad vi lovar!

ANSVAR-KOMPETENS-KONTROLL


VI KOPPLAR RÄTT FRÅN START!  


Förtydligande är att vi skall säkerställa och verifiera ert önskemål även kommunikationsmässigt innan-under och efter vårt ärende. Lyckas vi uppfylla era förväntningar och ibland överträffa dessa, så har vi även uppfyllt vårt kvalitétsmål  100%KNI  Enkelt & Tydligt med transparent affärsmodell.

 

ANSVAR-KOMPETENS-KONTROLL

För att inte trötta ut er med en massa text från vår kvalitétsstyrning  med processer och flöden, lagar och regelverk från ax till limpa och hur det fungerar för att ni som kund alltid skall få................................................................

Så skrollar vi ner till den viktigaste punkten som vi vet gör skillnad........... 


VI HÅLLER VAD VI LOVAR.

 HUR vi gör det, tror vi ni som kund inte är speciellt intresserade av, utfallet skall bli som ni har förväntat er, leverans i rätt tid, på rätt plats och önskad funktion & design till rätt pris. Det är till slut ändock ni som kund som avgör, om vi lyckas uppfylla era förväntningar............. Är ni belåten, säg det till dem ni känner, om ni mot förmodan inte blir belåtna så är det ett SKALLKRAV att ni kontaktar oss, så skall vi se till att ni till slut blir 100% nöjda, då kan vi även i fortsättningen säga att vi håller vad vi lovar Vårt mål  100% KNI. 

Kvalité är inte dyrare, med det krävs då från oss en tydlighet i att vi kopplar rätt från start efter er önskan. Vi anser att med rätt nomenklatur och förståelse i vad ni som kund vill uppnå i ert projekt, är den absolut viktigaste kvalitéts punkten som skall säkerställas och verifieras, det är hållbar kvalité. Tillsammans kopplar vi rätt från start. Er önskan blir vårt Projekt & effektmål i varje ärende vi åtar oss. Tack för er tid.

enelektriker Q4 2018.